***       Водещите вечерни новини       на 14 февруари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 14 февруари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Силно земетресение разтресе Румъния, усетихме го и в България. Изтеглят екипа ни от Хатай – става твърде опасно!


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 14 февруари   

 

„ Не настоявам, че разбирам с военно дело, аз се занимавам с политика. Вместо да се занимава проруска агитация, Радев е добре да си влезе в ролята на президент “.

„ Радев може да назовава съперниците си партии на войната – държи се като че ли е в предизборна акция. 

Демократична България, дружно с Политическа партия, направихме опит да се излъчи държавно управление. Радев беше този, който връчи мандата на Корнелия Нинова – за четвърти път, де факто го връчи на себе си, с цел да ръководи. 

Той не постави старания да откри допирни точки сред партиите. 

Когато ни предложения на съвещания, се държеше като че ли е в акция, нападаше ни. 

Разбирам, че той е непрекъснато в акция, че му е тясна ролята на държавен глава, само че е тъжно, когато националният интерес заплаща за това “.

***

Силно земетресение разклати Румъния, усетихме го и в България.

Трус с магнитуд 5,7 по скалата на Рихтер е записано в Румъния, осведомят от Европейския сеизмологичен център. Бил е с дълбочина 5 км. Епицентърът е бил на 21 км от град Търгу Жиу.

***

„ За Балканите това е типична сеизмологична конюнктура. Това, което гледаме от през вчерашния ден е активиране на сеизмична зона в Турция. Там се чакат трусове, само че няма нужда от терзания “, успокои сеизмологът.

***

***

„ Почти 90% от постройките са разрушени там. Доста рисково става за нашите екипи. Вече търсенето и спасяването завършва, защото към този момент постройките са изцяло разрушени и стартира влизането на тежка техника “, сподели Димитров.

***

Сирийският президент Башар Асад утвърди отварянето на два нови контролно-пропускателни пункта сред Турция и Сирия за първичен интервал от 3 месеца, с цел да може да се даде помощта в точния момент.

***

„ Инженер от авиационния цех в централния съветски град Казан, където се създават и създават стратегическите бомбардировачи Ту-160, избяга в Съединени американски щати и изиска леговище в страната. В подмяна той предложи скъпа информация ", написа в. Ню Йорк таймс.

Според думите на военния специалист Майкъл Кофман: Този човек разполага с значими данни за техническите и тактическите характерности на Ту-160.

Ту-160 е стратегически бомбардировач. Той е взет на въоръжение през 80-те години на ХХ век. Последната му трансформация (Ту-160М2) е приключена на 12 януари 2022 година

***

***

В хода на следствието в границите на интервенцията с кодово име " Реакция " са разкрити дейности за заплашване на жители, в това число в изборни секции, както и трафик и разпространяване на опиати, уточни полицията.

***

„ Имам редица ситуационни правила, които ползвам при всеки несъмнено мотив. Но в случай че би трябвало да съм почтен, по-скоро не съм податлив да ги споделям и бих ги запазил за себе си “. 

„ Един от правилата, който постоянно съблюдавам и извършвам, е, когато се вдигне завесата, да се раздам оптимално и да се постарая да си свърша работата допустимо най-добре “.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР